קושי בנשימה עד הוצאת פיהוק

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/03/2024 | 16:38 | מאת: פ

היי דוקטור יש לי תקופה שזה בא והולך תחושה של קושי בנשימה הרגשה שצריך לקחת אוויר שאני מתקשה להוציא אותו עד שאחרי כמה זמן זה יוצא לי בפיהוק ואז הכל בסדר וחוזר בלופ זה לפעמים שעות וימים במשך תקופה ופתאום נעלם לחלוטין כמובן שנבדקתי והכל יצא תקין זה נראה לך בעיה בריאות או בנשימה ? מה הטיפול לזה ? בכלל צריך טיפול לזה ? מדוע זה קורה פיזיולוגית אם כביכול הכל תקין בבדיקות ?

31/03/2024 | 16:39 | מאת: פ

שוב שלום לך ותודה גדולה מראש אני נוטל חמש שנים קלונקס 0.5 להחליף את התרופה אני לא יכול התחלתי לקחת אותה בגלל חרדות ואחרי זה הקושי וההסתגלות לתרופה כעת אני מנסה ואנסה לרדת ידוע שזה תרופה לטווח קצר ולא לשנים ואי אפשר להפסיק אותה ישר או להחליף אבל אני כן הוריד עד הפסקה לחלוטין האם זה נראה לך הקושי הנשימתי שתיארתי לך עד הוצאת פיהוק כתופעת לוואי של התרופה ? כמו שאמרתי זה לא תמיד הקושי הנשימתי אבל בא בתקופות כי רשום כל מיני דברים שקשורים בנשימה כתופעות לוואי לתרופה הזאת בעלון לצרכן מה דעתך ? קשור לתרופה ? יש לך עצה פיתרון איך להגיע למצב שהקושי הנשימתי הזה יחלוף לי ? לא קשור לתרופה ? מה זה נראה לך מה אפשר לעשות ? תודה מראש על כל התשובות בשני התגובות !

שלום, לדעתי אין הסבר ברור והרבה פעמים תולים זאת במצב נפשי.

מנהל פורום מחלות ריאה