חמצן וכלי עזר לנשימה והריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/03/2024 | 16:41 | מאת: בבבב

היי ד"ר שיש בעיה לבן אדם לרוב זה התבטא במצוקה נשימתית אני מתכוון על בעיות קשות ? בין אם זה בעיה לבבית קשה ? בעיות ריאות קשות ?מחלות קשות אחרות ? לרוב הבן אדם יהיה מחובר לחמצן או מכונת הנשמה או כלי עזר שקשור ועוזר לנשימה ולריאות ? ועוד משהו מה חשיבות הסטורציה שתמיד בודקים אותה איזה מידע זה מביא על הריאות ועל הנשימה ? תודה מראש על כל התשובות !

שלום, כשיש בעיה חמורה בלב או בריאות שי קוצר נשימה. לגבי הסטורציה היא יורדת בצורה משמעותית רק כשהמחלה בריאות מתקדמת.

מנהל פורום מחלות ריאה