מכשיר CPAP איך משיגים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/03/2024 | 16:16 | מאת: יואל

שלום דוקטור יש לי יסוד יותר מסביר להאמין שאני סובל מדום נשימה בשינה. יתכן שהוא החמיר כי עליתי במשקל אבל לדעתי קיים בכל מקרה. אני מעוניין להשיג מכשיר CPAP בצורה דיסקרטית מבלי שיהיה לכך תיעוד תוכל לומר לי איך ניתן לעשות זאת?

25/03/2024 | 07:26 | מאת: דודו

לא צריך שום מרשם או הפניה כדי לקנות מכשיר כזה, אתה יכול לקנות מכשירים חדשים מהמשווקים השונים ויש גם מכשירים משומשים באתר yad2 שאפשר לקנות במזומן. כמובן שעדיף לא להשתמש בלי ייעוץ רפואי קודם.

שלום אני ממליץ על בדיקת שינה לפני סיפאפ. יש גם מכונים פרטיים שמבצעים את הבדיקה.

מנהל פורום מחלות ריאה