חירחורים בסימפונות ללא קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/03/2024 | 04:45 | מאת: אברהם

יש לי חירחורים בסימפונות כנראה כבר שבועיים שנשמע ללא קשר לשעה ביום. אין לי חום, ולא קוצר נשימה חמור. משתמש בפלסו טייד משאף בגלל אלרגיה, ואריוס. אבל זה לא אופיני למצבי. שקיבלתי התקף אלרגי, זה התקף פתואמי וקשה, ואז לוקח גם פרנדיזון 10 מג מיד בהתחלה. עכשיו זה החמרה קבוע,החירחור לא מתנקה, זה נמצא כל הזמן. יש מה לאבחן כרגע, כסימפטום לברור, או שייך לאלרגיה. לי תחושה שזה לא קשור, לא סימפטומטי. אולי לעלות את כמות המדאף פלקסוטייד בשלב ראשון. תודה

שלום אני הייתי מעלה את הפרדניזון ל 20 למספר ימים ומתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום מחלות ריאה