דלקת ריאות אובחנה אוח

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/03/2024 | 07:58 | מאת: סיון

שלום ד"ר בת 32 באופן כללי בריאה לפני שבוע סבלתי מכאבי שרירים וחום הופנתי למיון שם בוצע לי צילום חזה ונכתב שיש הצללה עדינה על ריאה שמאל הרופא גם שמע חרחור משמאל ואיבחן כדלקת ריאות קיבלתי אנטיביוטיקה זינט 500 ל5 ימים סיימתי אותה מרגישה באופן כללי טוב מלבד הרעש המעצבן בנשימה של החרחור האם זה עובר לבד? או עלי לשוב לרופא? גם הליחות עדין קיימות

שלום, יכול להימשך עד חודש לאחר הדלקת. אם יש הטבה הדרגתית לא הייתי פונה. אם אין הטבה או חלילה יש החמרה מומלץ לשוב ולהיבדק.

מנהל פורום מחלות ריאה