מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/03/2024 | 06:50 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 58 חולה מורכב שסבול מי NF1 עברתי 6 צינתורים לב עם 4 סטנדים ו5 צינתורים מוח לסגירת מיפרצת ושני תיפולים של קרינה לרוש יש לי שאלה לפני שבוע אופנתי לתיפקודי ריאות וזה פינוח עם אפשר אסבר נפחי הריאות ירדה בנפח הריאות הכללי כעדות רסטרקטיבית קלה הזרימה הנשפיתיות שיפור אחר מרחיבי סמפונות לסיכום הפרעה רסטרקטיבית קלה אך יכולה גם להצהיע על רגישות יתר של הסמפונות בבדיקה דיפוזיה ירדה קלה בדיפוזיה הכוללת אמשך בבדיקה של CT ממצאי לוואי שינויים אמפיזמתיים בשתי הראות וקשרית בראיה שמול 07 ממ בבדיק אקו לב לחץ דם ראיתי 37 עם אפשר אסבר תודה דרקטור ויום טוב

שלום, יש ירידה בתפקוד הריאתי אך במידה קלה בהשוואה לכל הרקע שתיארת. מציע להגיע עם הבדיקות לייעוץ מסודר במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה