תוצאות בדיקת CT תמט ואיורור בצורת מוזאיקה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/03/2024 | 09:23 | מאת: פנחס

בצעתי בדיקת סיטי עובר דרכי מרה חסומים וקבלתי בנוסף ממצאים כאלו תמט פסי קטן בלינגולה. איורור בצורת מוזאיקה בבסיסי הריאות. ללא תפליטים. הכליות והאדרנל הימני תקינים. ציסטה 6 מ"מ באדרנל השמאלי. יצוין שאני לא מעשן ולא בסביבת עישון מילדות אני נושם בכבדות ומקבל הרבה הערות למה אני מתנשף ומתעייף מכל מאמץ קל היום בן 36 אשמח לתגובתך תודה רבה

שלום, לפי התשןבה זה לא נראה משמעותי. כנראה הנשימה לא הייתה מלאה בגלל הבעיה בבטן. עודף משקל גם יכול לתרום. מציע לבתע תפקודי ריאות ובדיקה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה