כדי לעשות צילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/03/2024 | 17:09 | מאת: רפי

שלום ד״ר הנכבד כיף לראות איך אתה עוזר לאנשים אני בן 40 מעשן 20 שנה לצערי קצת יותר מחצי קופסה ליום עברתי קורנה פעמים היה לי שיעול וחום אבל יום יומים זה עבר לא סובל מדלקות אבל לפעמים פעם בכמה חודשים מרגיש כמו לחץ או סכינים סביב כל הגב והחזה וזה עובר אחרי כמה דקות יש לי ליחה קבוע כבר שנים כדי לעשות צילום ? אם כן צילום רגיל או בשביל לדעת צריך ct תודה

שלום, יש סיכוי טוב שאם תפסיק לעשן מצב הנשימה והליחה ישתפר. כדאי לעשות בדיקת תפקודי ריאה וסיטי חזה.

מנהל פורום מחלות ריאה