קשיי נשימה מעל חודש .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/03/2024 | 20:11 | מאת: כרמית

שלום לד"ר הנכבד כבר מעל חודש וחצי עם קשיי נשימה וצפצופים מטורפים .לא מצליחה להכניס אויר לריאות ממש מתאמצת עד כדי פיהוק ודמעות וזה נמשך רוב היום ומחמיר בלילה ומדי פעם התקף קוצר קשה שנרגע קצת עם אינהלצייהושוב חוזר עשיתי צילום חזה פעמיים ויצא תקין .תפקודי ריאות תקינים.סיטורציה תקינה אך דופק קצת מהיר שיש קוצר (80-85)במד סיטורציה ביתית. .בדיקת גזים תקינה .יש לי אלרגיה לאבק ןעץ הזית .לפני חודשים הבאתי כלב(שיצו)אך נבדקתי ואין לי אלרגיה לכלבים והוא גם היפואלרגני. משתמשת במשאף פוסטר4 פעמים ביום ו3 פעמים ביום אינהלציות ונטולין ובודיקורט ומי מלח ללא שינוי.שותה גם ברונכוקיט לליחה . וגם כדור טלפסט 180 מ"ג פעם ביום . אשמח לדעת מה עוד צריך לבדוק?לאיזה כייון? מה ניתן לעשות?האם זה יכול להיות הכלב?האם זה בעיה אחרת ?אני ממש מיואשת וסובלת ..בבקשה תעזור לי !!!

שלום, ממליץ על בדיקה במרפאת ריאות. לנסות להפחית מגע עם הכלב בינתיים.

07/03/2024 | 19:42 | מאת: כרמית

איזה בדיקה מומלץ לעשות במרפאת ריאות? מה לבקש? איזה כיוון ?כי הרופא לא רוצה לתת לי סיטי .

07/03/2024 | 19:49 | מאת: כרמית

האם זה יכול להיות הכלב למרות שאין לי אליו אלרגיה? אם כן איך ? אוכל לבוא אליך לבירור נוסף פרטי ? חייבת למצוא מה זה לא מסוגלת יותר !

מנהל פורום מחלות ריאה