צילום חזה לאחר היצטננות קשה וחולשה כללית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/03/2024 | 13:07 | מאת: ALIS

אימי בת 86 נשלחה לצילום חזה בעקבות הצטננות חזקה , חולשה כללית והרגשת חולי קשה, חוסר תיאבון , ליחה. קבלה מוקוליט ואקומול צינון ולאחר שלא היה שיפור נשלחה לצילום חזה . הפענוח צ. חזה : צל הלב אינו מורחב . הצללה קטנה באונה אמצעית , מתאים לתסנין סינוסים קונסטופרניים חופשיים . נדרש צילום ביקורת אחרי טיפול . מה המשמעות של הפענוח והאם דרוש טיפול כלשהו . בברכה

שלום, יתכן שמדובר בדלקת. פנו לרופא המשפחה לגבי טיפול אנטיביוטי.

מנהל פורום מחלות ריאה