סרקומה רקמות רכות עם גרורות בריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/03/2024 | 00:08 | מאת: ציפי

יש לי סרקומה רקמות רכות עם גרורות קטנות בשתי הריאות. ( גרורה בכל ריאה) את הגידול הראשוני כרתו ( היה סמוך לרחם ונכרת עימו) 1. האם יש הבדל בין סרטן ריאות לסרקומה גרורתית בריאות. מבחינת הטיפול ,סיכויי החלמה . ? עברתי כימותראפיה שלא עזרה לריאות ( עזרה למוקד אחר בגוף) וכעת אני עוברת הקרנות. וכתוצאה מהם חובה קשיי נשימה. כיצד ניתן להקל על הקשיים הללו. תודה רבה

שלום, 1. כן. 2. לעיתים סטרואידים יכולים להקל. מומלץ מעקב אונקולוג מטפל ורופא הריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה