פיענוח צילום בית החזה נשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/03/2024 | 19:15 | מאת: חזי

שלום ד"ר יקר אמא שלי בת 80 ברקע יש סרקואידוזיס לא פעילה לחץ דם ראתי מוגבר שכרגע לא מטופל אלא נמצאת במעקב כריתת שד עקב סרטן שד עברה הקרנות בעבר בגלל גרורה קטנה בצלע ומאז ב"ה יש שקט לפני יומיים נפלה ונחבלה בצלעות בפיענוח של צילום לא נמצא שבר אלא מוזכר שיש הסתיידות גסה כנראה פלוירלית ללא שינוי אשמח לדעת מה המשמעות וממה באה ההסתיידות הגסה ? האם עלינו יש מה לעשות? כרגע יש כאבים וכעין קושי לנשום עקב הכאב?

שלום, לקחת נגד כאבים, ככל הנראה מדובר בסדק או פגיעה מהנפילה והממצאים בצילום מעידים על תהליך ישן שהצטלק.

מנהל פורום מחלות ריאה