בעיות ריאות/דרכי נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/03/2024 | 11:24 | מאת: חרד למצבי

היי ד"ר דרור מעשן בעבר סיגריות וקנאביס 7 שנים לפני חודש הפסקתי הכל בבת אחת אתמול בבוקר קמתי ליחה דמית צמיגית מעט ואותו דבר לפני שהלכתי לישון מעט יותר הופיע לפני שינה(ללא שיעול)כחכחתי(כמו חךךךך כזה שרוצים להוציא ליחה) בגרון. היום בבוקר לא קמתי עם ליחה דמית רק עם נקודות שחורות וחוטים שחורים מידי פעם לפני שלושה שבועות הייתי במיון עקב כאבים בחזה עשו שם רנטגן חזה ללא ממצאים כמו כן הקשיבו לריאות ולא נשמה חרחורים/צפצופים תקין לחלוטין הלכתי מאז המיון לעוד 4 רופאים מזדמנים האם יכול להיות שהם נובע ממערכת הנשימה העליונה ולא מהריאות לא מקורר רק לפעמים הרגשה של שריפה חזה בתעלות האף לכמה שניות

שלום, יתכן שזה נובע מדלקת בלבד. אם זה ממשיך ממליץ על סיטי ומרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה