לאחר קורונה סובלת מבעיות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/03/2024 | 07:44 | מאת: רימה

שלום רב דר' חליתי בקורונה לפני 8 חודשים היו לי בעיות בנשימה ואף אושפזתי ליום אחד קיבלתי את התרופה לקורונה ולהמשיך טיפול בבית של אינהלציה, וזה חלף לצערי נחשפתי לקורונה פעם נוספת השנה בחודש ינואר ומאז מרגישה שלא יוצאת מהמצב של שיעול עם ליחה ירוקה קיבלתי בחודש שעבר אנטיביוטיקה רוליד ל-10 ימים , הייתה הטבה של חודש בערך , ועכשיו שוב שיעול עם ליחה ירוקה רופא רשם לי אנטיביוטיקה זינט ל-10 ימים הוא אמר שזה כנראה זיהום בדרכי הנשימה הרופא לא שמע צפצופים או רחוקים, אומר שהריאות נקיות אך בגלל שיש ליחה ירוקה נתן לי אנטיביוטיקה אודה לעצתך, מה מומלץ לעשות כדי לא להגיע למקום כזה

שלום, ממליץ על תרביות ליחה ובדיקת אא"ג. אם אין שיפור עם אנטיביוטיקה להשלים סיטי חזה.

מנהל פורום מחלות ריאה