פיברוזס ריאתי כתוצאה משאיפת עשן

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/02/2024 | 06:15 | מאת: מירה זר

שלום אני אמא של חייל בשם כפיר זר שנפצע בעזה לפני חודשיים וחצי כתוצאה מפגיעת אר פי ג'י בטנק. כפיר סבל מכוויות קשות בגפיים ובריאות. סובל מחוסר יכולת לפנות co2. מטופל באסף הרופא טיפול נמרץ כללי. אודה מאד לקבלת יעוץ מירה זר

שלום רב, ראשית אני מאחל לו רפואה שלמה! אני בטוח שבטיפול נמרץ בבית החולים עושים כל מה שאפשר כדי לעזור לו ולעיתים ההחלמה יכולה להיות ממושכת. מציע ליזום שיחה עם מנהל המחלקה כדי להבין את המצב לאשורו.

28/02/2024 | 18:13 | מאת: חייל שנפגע בריאות משאיפת עשן וכימיקלים

שלום האם יש לכם ניסיון בטיפול בפגיעה מעין זו? אני לא רוצה להטריח אף צד ומבקשת שהשיחה תהיה אפקטיבית . באיזה טלפון ליצור קשר. תודה מירה

מנהל פורום מחלות ריאה