תוצאות צילום חזה בחו"ל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/02/2024 | 12:06 | מאת: שם טוב

אלו תוצאות צילום חזה שעשיתי בחו"ל - השארתי באנגלית כדי לא לטעות בתרגום: 1-Bilateral perihilar broncho-vascular accentuation. 2-Remaining evaluation of the lung parenchyma, without defining pleuro-parenchymal cells attributable to processes, with acute evolutionary characteristics. 3-Free pleural sinuse האם זה תקין\סביר? אני בן 61 ומעשן לשעבר (הפסקתי לחלוטין לפני כ 10 שנים) תודה רבה!

שלום, הייתי מגדיר זאת כסביר. כנראה יש איזו הפרעה מסויימת בתפקוד הריאתי אבל קשה להגדיר אותה לפי הצילום בלבד. צריך מעקב, השוואה לצילומים קודמים ותפקודי ריאות.

28/02/2024 | 18:08 | מאת: שם טוב

תודה רבה! בינתיים הצלחתי להפגש עם רופאה מקומית שהסבירה לי שזה לחלוטין קשור לעברי כמעשן. אלך לבדוק את תיפקוד הריאות. TNX!!!

מנהל פורום מחלות ריאה