CT פיברוטיים ואמפזימטוטים בראות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/02/2024 | 03:57 | מאת: משה.ס

ct חזה והמדיאסטינום +hrct שינויים פיברוטיים ואמפזימטוטים בראות

מה השאלה?

20/02/2024 | 23:15 | מאת: משה.ס

תוצאות בדיקת CT בית החזה והמדיאסטינום כולל HCRT הודגמו שינויים פיברוטיים ואמפזימטוטים בשתי הראות. מבקש לדעת מה פרוש הממצע. במעבדת שינה נרשמה לי ירידה בסטורציה לרמה של 79%. אודה על תשובתך . תודה

22/02/2024 | 14:21 | מאת: משה.ס

תוצאות בדיקת CT בית החזה והמדיאסטינום כולל HRCT הודגמו שינויים פיברוטיים ואמפזימטוטים בשתי הראות. מבקש לדעת א. מה פרוש הממצא. ב. האם השינויים האלה יכולים להסביר את הירידה בסטורציה כפי שנמדדה במעבדת שינה: מרמה של 99% ל- 79%. תודה

מנהל פורום מחלות ריאה