חשיפה חד פעמית לאבק mdf

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/02/2024 | 03:57 | מאת: דני

שלום יש מוצר עץ נקרא mdf שבעצם מכיר נסורת עץ ועוד כמה חומרים שהבנתי שמסוכנים מאוד לנשימה היה יום שעזרתי לקרוב משפחה בעבודה של התקנת ארונות והיה צריך לנסר כמה ארונות שהיו עושוים מ mdf לצערי לא ידעתי על החומר הזה ונשמנו את הנסורת המסוכנת האם זה גרם לפגיעה כל שהיא בריאות? או למצב שחלקיקים קטנים נתקעו בריאות לנצח? קראתי שזה חומר מאוד מסוכן או שחשיפה חד פעמית הגוף הצליח לנקות את האבק? הודה למענה

שלום, כדאי כמובן להימנע משאיפת נסורת אבל להערכתי חשיפה חד פעמית כמו שתארת אינה מסוכנת.

15/02/2024 | 23:50 | מאת: דני

תודה רבה

מנהל פורום מחלות ריאה