אזניל/ זטו 3 פעמים בשבוע למניעה.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/02/2024 | 12:00 | מאת: אבי

שלום רב, אני בן 42 מאובחן באסטמה, נוטל כבר 10 שנים כל יום 3 שאיפות סימביקורט 320, סינגולייר, ואריוס נגד אלרגיה. כמו כן ב5 שנים האחרונות אני לוקח 3 כדורי אזניל בשבוע למניעת דלקות. כעת אשתי אובחנה בשעלת, והרופא שלה נתן לה אזניל, והמליץ שגם אני אטול. השאלה היא האם התרופה הזו עדיין אפקטיבית במקרה שלי, שאני נוטל אותה מספר שנים? באופן כללי אני קצת נבוך בעניין, כיוון שרופא המשפחה שלי מאוד מתנגד לכך שאני לוקח אזניל למניעה, יש צדק בדבריו? תודה רבה לך מאוד.

שלום, יש גישות שונות אבל מדובר בטיפול מקובל באסתמה קשה.

06/02/2024 | 20:27 | מאת: אבי

תודה רבה. כעת התרופה עדיין אפקטיבית עבורי לבעיות אחרות, כמו למשל שעלת?

מנהל פורום מחלות ריאה