יש לי 4 בולות בריאות בגודל 10.15, 7, 8 ממ

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/01/2024 | 23:12 | מאת: לייזה

שלום רב, אני בת 62 בריאה מאוד ספוטיבית.מעולם לא סבלתי מקוצר נשימה.עכשיו חולה בקורונה פעם ראשונה.עשיתי CT ריאות כי היה לי דם בליחה והתברר שיש לי 4 בולות בגודל של 7 עד 15 ממ בריאות.אני מעשנת סיגריה אחת ביום.מעולם לא עישנתי יותר.אני מבינה שזה פגם בלתי הפיך.האם זה קשור לקורונה ?האם אנטיביוטיקה תעזור?

שלום, לא נראה שזה קשור לקורונה. כדאי להםסיק לעשן ולבצע בדיקת אלפה 1 אנטיטריפסין שזו בדיקת דם. מעקב מרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה