תודה על ההסבר דוקטור רציתי לשאול רק..

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/01/2024 | 00:26 | מאת: אסתר

תודה על המענה דוקטור אשמח רק להבין למה התכוון המפענח בCT - "קשרית קטנה מעל להסתעפות כלי דם בבסיס הריאה השמאלית ( ייתכן שמייצגת הרחבה ווסקולרית בלבד)" במילים פשוטות למה הכוונה הרחבה ווסקולרית בלבד? כיצד ניתן דוקטור שתראה את הבדיקה עצמה? תודה

03/01/2024 | 00:32 | מאת: אסתר

האם אתה צריך לראות הct היות והמפענח רשם קשרית קטנה מעל להסתעפות כלי דם בבסיס הריאה השמאלית ייתכן שמייצגת הרחבה ווסקולרית בלבד ?

03/01/2024 | 00:47 | מאת: אסתר

ראיתי שרשמת שגם המפענח לא בטוח שיש ממצא משמעותי נשאלת השאלה כיצד אתה יודע שהוא לא בטוח? זה לא אמור להיות אם יש ממצא או אין ממצא לפי 2 הסיטי שביצעתי בהפרשים? ממש אודה לך על ההסבר

שלום בגלל שהמפענח השתמש במילה יתכן, אני מניח שהוא לא בטוח בנקודה הזו

מנהל פורום מחלות ריאה