מאוד אשמח להסבר בנושא תודה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/12/2023 | 21:41 | מאת: אורן

שלום, ברקע עישון המון שנים ונמצא אצלי 2 קשריות אחד באזור 3 מ''מ בLLL. אחת נוספת 4 מ''מ בLuL. רציתי לדעת כיצד אני יכול לדעת שזה לא מתפתח למשהו רציני? נאמר לי לעשות CT חוזר בעוד שנה, נשאלת השאלה שלי אם זה לא יותר מידי זמן? כי במידה וזה התחלה של משהו רציני , שנה זה לא יותר מידי זמן וזה נהפך "למאוחר מידי"? אשמח להסבר דוקטור מודה לה.

שלום קשריות בגודל כזה כמעט תמיד שפירות וזה טווח הזמן המומלץ. אם אין גורמי סיכון יתכן ואין צורך במעקב כלל.

מנהל פורום מחלות ריאה