עיבוי קל בדפנות הברונכוסים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/12/2023 | 21:53 | מאת: דפנה

שלום, ביצעתי CT לפני 3 חודשים בגלל שיעול וראו שיש לי עיבוי קל בדפנות של הברונכוסים. עדיין קיים לי שיעול שבא והולך. חשוב לי לציין שאין לי צינון , חום וכו' ברוך השם. רציתי לדעת עיבוי קל בדפנות של הברונכוסים גורם לשיעול? במידה וכן ייתכן והשיעול ממושך מספר חודשים? או ייתכן ועיבוי קל בדפנות הברונכוסים הוא מצב כרוני? אשמח לסדר תודה

20/12/2023 | 21:55 | מאת: דפנה

שלום, ברקע עישון, ביצעתי CT לפני 3 חודשים בגלל שיעול וראו שיש לי עיבוי קל בדפנות של הברונכוסים. עדיין קיים לי שיעול שבא והולך. חשוב לי לציין שאין לי צינון , חום וכו' ברוך השם. רציתי לדעת עיבוי קל בדפנות של הברונכוסים גורם לשיעול? במידה וכן ייתכן והשיעול ממושך מספר חודשים? או ייתכן ועיבוי קל בדפנות הברונכוסים הוא מצב כרוני? אשמח לסדר תודה

שלום, יתכן שמדובר בדלקת סמפונות כרונית שנגרמת מעישון ותחלוף עם הפסקת העישון.

מנהל פורום מחלות ריאה