אשמח להסבר סיטי ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/12/2023 | 11:42 | מאת: סמדר

לאור קושי בלנשום ולעיתים קרובות מאוד הפיהוק נתקע ולא יוצא , וגם מעשנת . להלן התוצאה של סיטי לא הודגמו קשריות לימפה מוגדלות באקסילות, במדיאסטינום או בשערי הריאות. כלי הדם הגדולים במדיאסטינום בטווח התקין. הלב תקין בגודלו. לא הודגם תפליט פריקרדיאלי. לא הודגמו תפליט פלאורלי או חזה אויר. פרנכימת הריאות ללא תסנין. מוקד זעיר בRUL בקוטר כ-1.5 מ"מ. ללא עדות לברונכיאקטזיות או מחלה אינטרסטיציאלית. מבנה גרמי - שינויים ניוונים בע"ש. המנגיומה בT4. מעבר בטן חזה - אדרנלים מעובים משני הצדדים

שלום, כל הממצאים המתוארים נחשבים שפירים. אין צורך בטיפול בעקבות הבדיקה.

מנהל פורום מחלות ריאה