בסיסי ריאות CT תודה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/12/2023 | 19:10 | מאת: רונן

שלום דוקטור ביצעתי CT , לגבי הריאות נסרק חלקי, נסרק רק בסיסי הריאות בבדיקה במעבר חזה בטן ולא נראו בהם ממצאים חריגים. נשאלת השאלה דוקטור 1. האם התשובה מספקת? או שעדיף לעשות CT חזה מלא. 2. במידה ונסרק רק בסיסי הריאות במעבר חזה בטן , מה בעצם רואים? רואים תמונה מספקת? האם רואים את החלק התחתון בצורה טובה? בסיסי הריאות נותנת תמונה ברורה? תודה רבה

שלום, רואים את החלקים התחתונים של הריאות בצורה טובה. אם אין סיבה לעשות סיטי חזה אין צורך ךעשות בדיקה נוספת.

מנהל פורום מחלות ריאה