קשרית בכליה אשמח להסבר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/12/2023 | 21:02 | מאת: יוחנן

שלום, עשיתי בדיקת סיטי וראו שיש קשרית בראיה. רציתי לדעת - 1. האם קשרית יכולה להיעלם פתאום? האם היא יכולה פתאום לא להופיע כעבור כמה זמן? או שקשרית לא נעלמת. 2. האם קשרית בכליה יכולה לנוע? זאת אומרת היא יכולה לעבור "מיקום" בכליה? במקרה שלי המפענח רשם שיש לי קשרית בכליה בLLL והרופא ריאות אמר שיש קשרית אבל היא לא בLLL אלה בחלקה העליון של הראיה מה אני אמור להסיק? תודה רבה

11/12/2023 | 21:04 | מאת: קשרית בראיה אשמח להסבר

שלום, בטעות רשמתי כליה במקום ריאה! עשיתי בדיקת סיטי וראו שיש קשרית ב בריאה. רציתי לדעת - 1. האם קשרית יכולה להיעלם פתאום? האם היא יכולה פתאום לא להופיע כעבור כמה זמן? או שקשרית לא נעלמת. 2. האם קשרית בראיה יכולה לנוע? זאת אומרת היא יכולה לעבור "מיקום" בריאה? במקרה שלי המפענח רשם שיש לי קשרית בריאה בLLL והרופא ריאות אמר שיש קשרית אבל היא לא בLLL אלה בחלקה העליון של הריאה מה אני אמור להסיק? תודה רבה

שלום קשרית יכולה להעלם אם מדובר בדלקת. לא ברור לי האם התכוונת לריאה או כליה אבל קשרית לא נודדת. לגבי הבדלים בפיענוח בין רופאים שונים קשה לי להתייחס. יבוא השלישי ויכריע ביניהם. אולי להתייעץ עם מומחה לרנטגן אם יש ספק.

מנהל פורום מחלות ריאה