אשמח להסבר בבקשה. תודה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/12/2023 | 14:58 | מאת: אריק

שלום דוקטור, ביצעתי CT בטן אגן שיצא תקין. בנוסף היה ניתן לראות את בסיסי הריאות בלבד ולא נראו בהם ממצאים חריגים. נשאלת השאלה דוקטור, במידה ובCT רואים רק את בסיסי הריאות ולא נצפו בהם ממצאים חריגים אני יכול להיות רגוע? מה בעצם רואים הבסיסי הריאות? זאת אומרת בסיסי הריאות בCT מספק? תודה רבה לך

11/12/2023 | 15:00 | מאת: אריק

שלום דוקטור, ביצעתי CT בטן אגן שיצא תקין. בנוסף היה ניתן לראות את בסיסי הריאות בלבד (במעבר חזה בטן) ולא נראו בהם ממצאים חריגים. נשאלת השאלה דוקטור, במידה ובCT רואים רק את בסיסי הריאות (במעבר חזה בטן) ולא נצפו בהם ממצאים חריגים אני יכול להיות רגוע? מה בעצם רואים בבסיסי הריאות? זאת אומרת בסיסי הריאות בCT מספק?

שלום אין צורך בסיטי נוסף.

מנהל פורום מחלות ריאה