מטכולין חיובי ןהתקף אסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/10/2023 | 09:40 | מאת: רל

שלום רב דוקטור מאובחנת אסתמה בעשור האחרון ,ספרימוטריה הייתה גבולית על גבול התקין תמיד(עם משאף) לפני בחודש מטכולין חיובי הפסיקו לי את הבדיקה באמצע כי היה לי התקף שנראה בתוצאות קיבלתי משאף סימבוקורט אני סובלת מקשיי נשימה קשים ומתעוררת מהם בלילה בעיקר מה ניתן לעשות? תודה מראש

שלום צריך לקחת משאף באופן קבוע לוודא שאת לוקחת נכון. במידה שאין שליטה במחלה לעיתים צריך לקחת גם פרדניזון לתקופות קצרות. מעקב במרפאות ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה