כאבים חזקים בקיבה ותחושת מלאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/10/2023 | 05:14 | מאת: איריס

אמא שלי סובלת מכאבים חזקים בקיבה. עשתה גסטרו והבדיקה יצאה תקינה. היא מרגישה מלאות בקיבה ולכן מתקשה לאכול ירדה הרבה במשקל. כל הבדיקות כולל ביטי בטן נעשו ונמצא פרט אחד שישנם שינויים קלים בריאות והיא צריכה להיות במעקב כל ארבעה חושים. יש לה בקע היסטלי כאשר חלק מהקיבה עולה למעלה דרך הסרעפת של הקיבה. אף רופא לא יודע מה הבעיה אשמח שתכוון אותנו תודה מראש

שלום לא ברור לי מה הכוונה שינויים קלים בריאות. אולי זה קשור לחומציות שמגיעה מהקיבה.

מנהל פורום מחלות ריאה