קשרית בריאה סמי סולידית בגודל של 4*7 מ'מ

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/10/2023 | 21:31 | מאת: מזל

לפני כשנתיים הצגלה בבדיקת צינתור וירטואלי קשרית בריאה השמאלית. נתבקשתי חכבור מעקב אחר הקישרית בבדיקה האחרונה נראתה קישרית בריאה הימנית ונכתב שהיא סמי סולידית אך נכתב שהבדיקה לא נעשתה עם חימר ניגוד. משום מה בריאה השמאלית לא ראו את הקישרית. מה זה אומר קישרית סמי סולידית, ומה אתה מציע לי כמומחה ריאות לעשות . ימים טובים ושקטים מזל

שלום, הקשרית היא ממצא שרואים בסיטי והיא יכולה להראות מוצקה סולידית או תסנינית או משהו באמצע כמו במקרה שלך. ברוב המקרים 7 ממ מאפיין ממצאים שפירים אבל מומלץ לעשוץ בדיקת סיטי למעקב כעבור חצי שנה ולראות אם יש שינוי בקשרית.

מנהל פורום מחלות ריאה