מודאג מאוד מפיענות צילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/09/2023 | 13:36 | מאת: דוד

שלום רב, חולה לב (לפני מספר שנים התקף לב , 3 סטנטים) בן 49. כשבועיים לאחר החלמה מקורונה בפעם הראשונה, הופנתי למיון עקב כאבים בחזה (קורונה עם חום גבוה 39-40, כאב ראש, כאב גרון ללא שיעול או נזלת / ליחה). אושפזתי ובוצע צינתור אבחנתי ששלל בעיה לבבית. בפעינוח צילום חזה נרשם "סמיכות קלה באזור קרדיו-פרני ימני, ללא דינמיקה מהותית, בשלב זה לא נראה שמדובר בקונסולדציה. למעקב קליני. צל הלב והמיצר אינם מורחבים." לחוץ מאוד מהממצא בפיענוח ומהעובדה שהכאבים בחזה לא עוברים. אשמח מאוד להתייחסותך . המון תודה!!!

שלום, נראה לי שזה לא משמעותי אבל אם לא יהיה שינוי בצילום מעקב אפשר לעשות סיטי חזה.

מנהל פורום מחלות ריאה