צללים מוקדים בבסיס ימין

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/09/2023 | 16:06 | מאת: ש.ב

לפני חצי שנה השתעלתי 4 שבועות הרופא טען שזה ברונכיט קיבלתי טיפול בזינאט וזה עבר . 6 חודשים אחרי חליתי יומיים עם חום גבוה , לא הלכתי לרופא כי החום עבר אבל התחיל שיעול ללא חום עם ליחה עשרות פעמים ביום אני יורקת ליחה בהירה ובעיקר שקופה כבר 7 שבועות במהלכם היו נסיונות לקחת מוקוליט ואף תרופות נגד אלרגיה השיעות השתפר מעט אבל עדיין קיים ועם ליחה. עשיתי רנטגן והתוצאה : " לא הודגם תסנין ריאתי. צל הלב אינו מורחב . צללים מוקדים בבסיס ימין - מומלץ ct . סינוסים קוסטופורניים חופשיים". האם זה בהכרח סרטן או שיש מקרים דומים שהסתבר שהצללים היו משהו אחר ? תודה .

שלום, ברוב המקרים הצללים הללו נובעים מדלקת ונעלמים לאחר טיפול מתאים.

מנהל פורום מחלות ריאה