נחירות בשינה תרופות עודף משקל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/08/2023 | 11:07 | מאת: נחירות בשינה

שלום ממה נגרם לרוב נחירות ? אני ממש נוחר חזק בשינה האם הרוב זה סיבות שקשורות להשמנה או עודף משקל או סיבות אחרות ? כי אני לוקח ארבע שנים קלונקס 0.5 וקראתי איפה שהוא שתרופות הרגעה המרגיעות את מעברי האוויר יכול ליהות אחת הסיבות האם זה יכול ליהות כתוצאה מלקיחת הקלונקס ? או סיבות אחרות לרוב ? השמנה עודף משקל ? דברים אחרים ?

שלום, לרוב יש חולשה בשרירים בבסיסי הלשון שגורמת לחסימה לסירוגין השינה. זה קיים יותר באנשים עם עודף משקל. לא חטשב שזה קשור לקלונקס. מעבר להפחתה במשקל יש טיפול בסיפאפ.

מנהל פורום מחלות ריאה