סיטי ריאות שיצא תקין וכעת לא

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/08/2023 | 16:10 | מאת: בנימין

שלום דר, תודה מראש על המענה שלך. בעבר הייתי אצלך בייעוץ שמי שמרית אני אסמתית ברקע וכעת שואלת על אבי. יש לו קשיי נשימה ופעמיים ביצענו סיטי בשנה האחרונה שהיה תקין למעט שני נודלים שלא גדלו 0.5. בסיטי האחרון שביצענו כעת בבית החולים עקב קשיי נשימה רשום פסי תמט בביסיסי הריאה ושזה ממצא חדש. מה המשמעות של זה אבי בן שבעים ואני דואגת לו מאוד. סיטורציה 93 לפעמים גם 92. ממה זה יכול להיגרם והאם זה מעיד על מחלה פיברוטית. אודה לך על המענה והאם אוכל להגיע אליך עם הדיסק לבדיקה

שלום לרוב התמטים בסיטי אינם משמעותיים אבל כדאי לראות את הדיסקים במרפאה.

מנהל פורום מחלות ריאה