נשימה ששמעתי וגם קצת מהירה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/08/2023 | 02:43 | מאת: משה

שלום אני בריא בכללי בן 36 בדיקות לב תקינות אקו דופלר לב במנוחה ובמאמץ תקינים מלפני שנתיים כמו גם תפקודי ריאות גם בדיקה תקינה בדיקות דם תקינות קרה לי למשך כמה שעות שממש שמעתי את הנשימה שלי שלעיתים גם הייתה קצת מהירה מה שלא קרה לי בכלל ממש שמעתי את הנשימה הרגשתי אותה לפעמים גם הייתה מהירה וזה עבר מה זה יכול ליהות התסמין הזה האם נתקלת בזה ? מה הסיבות שיכולות ליהות לזה ?

01/08/2023 | 03:09 | מאת: משה

שלום שוב זה תחושה של נשימה חזקה כזאת שאני גם מאוד קשוב אליה ממש חש ושומע אותה מה שלא היה בעבר אף פעם האם זה בעיה בריאות ? או בנשימה ? לאור כל הנתונים שרשמתי לך זה נראה לך כמו משהו בעייתי ?

שלום, התיאור שלך לא מעיד על בעיה משמעותי אבל כדאי להשלים בדיקת תפקודי ריאות ומרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה