לישון על הגב עם אמפיזמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/07/2023 | 04:19 | מאת: אמפיזמה

יש לי אמפיזמה קשה עם קוצר נשימה כבר מכל פעולה קטנה. השאלה האם עדיף לישון על הגב? זה מקל על חוסר אוויר במנוחה? lul נכרט עקב סרטן.

שלום, מה שנוח לך. לרוב האנשים קל יותר לעשון כשמגביהים את ראש המיטה.

12/08/2023 | 01:41 | מאת: אמפיזמה

יש איזה גורם שאפשר לדבר איתו כאשר מופיע קוצר נשימה קיצוני, קשה להתגבר לבד. זה מצב שממש עושה רע לבן זוג, קשה לראות את זה .. הבעיה-כל פעולה קטנה עלולה להביא למצב רע מאד ומתמשך שעות עם כל החמצן, תרגילי נשימה ועוד.

מנהל פורום מחלות ריאה