צילום חזה. תודה רבה.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/07/2023 | 17:44 | מאת: שושנה

שלום דוקטור, לפני כשנה עשיתי צילום חזה והתוצאה היית - אין עדות לתסנין תפליט או גודש צל הלב אינו מורחב (להבנתי התוצאה תקינה) ולפני שבועיים ביצעתי צילום חזה עקב שיעול והתוצאה היית - צל הלב אינו מורחב לא הודגם תסנין ריאתי סינוסים קוסטופרניים חופשיים (להבנתי התוצאה גם תקינה) נשאלת השאלה, מדוע בצילום חזה שביצעתי לפני כשבועיים לא צויין שאין עדות לתפליט או גודש? האם התוצאה אכן תקינה במידה וזה לא צויין כפי שצויין בהשוואה לבדיקה מלפני שנה? במידה ולא מציינים אין עדות לתפליט או גודש מה זה אומר? אשמח להבין, תודה דוקטור.

שלום, זה עניין של ניסוח. כל רופא רגיל לכתוב קצת שונה ולפרט אחרת. שני הצילומים תקינים.

מנהל פורום מחלות ריאה