הפרעה מעורבת רסטרקטיבית וחסימה עם מרכבים הפיך חלקי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/07/2023 | 12:52 | מאת: חנה

שלום , עשיתי בדיקה תפקודי ריאות : נפחי הריאות: ירידה בנפח הריאות הכללי כעדות להפרעה רסטרקטיבית קלה דינמיקת הנשימה: ירידה קלה-בינונית בזרימות הנשיפתיות, שיפור קל אחר מרחיבי סמפונות סיכום: הפרעה מעורבת רסטרקטיבית (קלה) וחסימתית (קלה-בינונית) עם מרכיב הפיך חלקי בדיקת דיפוזיה - ירידה קלה-בינונית בדיפוזיה הכוללת, תקינה אחר תיקון לנפח אלביאולרי ריווי חמצן -93% מה זה אומר ? יש לי קשיי נשימה לאחר הליכה תודה

שלום, יש ירידה קלה בתפקוד הריאתי אבל אני לא בטוח שזה משמעותי ומסביר את התלונות שלך. כדאי להגיע למרפאת ריאות ליעוץ.

מנהל פורום מחלות ריאה