דקירות ובערה תמידית בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/06/2023 | 08:32 | מאת: חמוטל

אחרי כמה חודשי קורונה ושיעול מתמשך, סבלתי מעקצוצים בגרון ותחושת ליחה תקועה, הסימפטומים השתנו אחרי כמה ימיל לכאב חד בחזה. דקירות בנשימה ולחץ, תחושה שהאוכל וגם השתיה נתקעים, ובעיקר- בערה תמיגית באזור שמעל עצם החזה והגרון. כמו אש. הייתי אצל גסטרו ששלל רפלוקס וצרבת. וכן עשיתי צלומי רנטגן ריאות שבהם יצא תקין בריאות עצמן. רופא תדרים אמר שיש לי חיידק נגיונלה ושהרפואה הרגילה לא מאבחנת את זה ככ. נכון לעכשיו אני 24 שעות ביממה עם החום הנוראי הזה מאזור החזה ומעלה עד האוזניים. שאר הבמפטימיל חלפו להוציא שיעול פה ושם וצרידות לסרוגין. אם יש לרפואה מענה לתופעה המשונה הזאת?

שלום, לגיונלה אפשר לאבחן בבדיקת דם וגם לטפל. לגבי השפעות של קורונה נתקלנו בכל מיני דברים שקשה להסביר אבל במרבית המקרים זה חולף עם הזמן ומקווה שכך גם יהיה אצלך.

מנהל פורום מחלות ריאה