אסתמה- עירעור פרופיל צבאי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/05/2023 | 22:59 | מאת: רון

שלום רב, ביצעתי בדיקה ספירומטריה עם מרחיבי סימפונות תוצאות סיכום הבדיקה: נפחים תקינים, אין עדות להפרעה רסטריקטיבית דינמיקת הנשימה: ירידה גבולית בעיקר בזרימות הנשיפתיות המאוחרות, שפור משמעותי אחר מרחיבי סמפונות הפרעה חסימתית גבולית בעיקר בזרימות הנשיפתיות המאוחרות עם מרכיב הפיך כושר הדיפוזיה תקין. הרופא המומחה המליץ לטיפול יומי ברלבר ופרופיל 64. אין לי אלרגיות ולא עשיתי תגר מטכולין. האם זו עילה לפרופיל 64? כעת אני חייל קרבי תודה

19/05/2023 | 11:11 | מאת: רון

עד כמה הצבא מסתמך על חווד של רופא מומחה? האם הוא מסתמך יותר על תוצאות הבדיקות או המלצות המומחה? תודה,

שלום, אם יש אסתמה פעילה שמצריכה טיפול קבוע ממליצים על פרופיל 64.

מנהל פורום מחלות ריאה