שאיפת כלור תעשייתי מרוכז

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/05/2023 | 17:20 | מאת: רועי

שלום, השתמשתי בעבודה בכלור מרוכז תעשייתי לשטיפת רצפה בחלל סגורמאך גדול, הייתי עם מסיכה n95 אבל באותו יום כבר התחלתי להרגיש גירוי בגרון או בנשימה, בעיקר בסוף הוצאת האוויר. עבר כבר שבוע ולא מרגיש שיפור. האם יכול להיווצר נזק לריאות? האם זה צפוי לעבור לבד? יכול להיות שהמסיכה מסוג זה העצימה את בהרגשה בכך ש"כלאה" את האדים בתוכה? מציין שמחלים מסרטן השקד לפני כשנה עשיתי הקרנות וכימותרפיה

שלום, לדעתי מסכת n95 לא מיועדת להגנה מפני גזים נדיפים אבל אני לא חטשב שהיא החמירה את הנזק אם אין שיפור צריך להגיע לבדיקת רופא.

18/05/2023 | 17:14 | מאת: רועי

תודה רבה על המענה! רציתי רק לשאול מכיוון שהתור לרופא שקבעתי רק בעוד שבועיים אם זה בסדר להמתין עם זה עד אז במידה ואין שיפור?

אם אפשר להקדים עדיף.

מנהל פורום מחלות ריאה