פענוח סיטי ראות עם חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/05/2023 | 12:50 | מאת: יהודית

שלום רב, עכב דלקות ריאות חוזרות עשיתי סיטי ראות והתוצאה: שער ריאה ימין קשרית 11 מ"מ.פרינכימת הראות והפלורה:rml עם קונסוליה לינגוילה עם תסנין עץ בהנצה שינויים פיברואטלקטים. כמו כן באונות אלו ברונכיולקטיות קלות.לברור פולמונולוגי בשאלה nimi סיכום ממצאיםrml ולינגולה לבירור פימונולוגי בשאלה ntmi אשמח לקבל תגובה במהרה בתודה מראש המודאגת

שלום, יתכן שהממצאים קשורים לדלקת ריאות. מומלץ להגיע עם הסיטי למרפאת ריאות.

09/05/2023 | 21:51 | מאת: יהודית

תודה רבה למענה. שחכתי לציין שבסיטי 2021 הקשרית היתה 3 מ"מ והיום הסיטי מראה 11 מ"מ האם יכולה להיות טעות?והאם זה מסוכן? מדאיג מאוד ומה עליי עשות במהרה? תודה

שלום, צריך לבקש לעשות השוואה בין הבדיקות מרופאי הרנטגן והריאות

מנהל פורום מחלות ריאה