רושם של נוזל פלאורלי בכמות קטנה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/05/2023 | 17:08 | מאת: ערן

אני בן 63, בריא לחלוטין, לא מעשן, עושה ספורט, אוכל בריא לרוב. בדצמבר 2020 חליתי בקורונה (אלפא), ללא תסמינים כלשהם, כשהתופעה היחידה היתה אובדן חוש הריח, שחזר אליי אחרי מספר חודשים. עשיתי השבוע צילום חזה לצורך חידוש תעודה רפואית לטייס. הכל תקין למעט "רושם של נוזל פלאורלי בכמות קטנה בצד ימין". מה המשמעות ואילו בדיקות נוספות עליי לעשות על מנת לשלול סרטן ריאות?

שלום, אני מציע לחכות 6 שבועות ולחזור על צילום ואם עדיין יש נוזל לעשות סיטי.

מנהל פורום מחלות ריאה