לימפאדנופתיה במיצר בשערי הריאות ובמידה מועטה מתחת לסרעפת.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/05/2023 | 14:57 | מאת: דודי

בבדיקה זו, מודגמת קליטה פתולוגית של FDG בקשרי לימפה, הקשר הקרניאלי הוא סופרהקלביקולרי משמאל, ובהמשך קליטה פתולוגית בקשרי לימפה פאראטרכיאלים רטרוקבלים בחלון אורטופולמונרי באזור תת קרינלי בשערי הריאות ובשומן המדיאסטינלי הקדמי. קשרי לימפה קרדיופרנים משמאל, קשרי לימפה פורטוקבלים וקשר לימפה פאראאורטלי ברטרופריטונאום העליון. לא מודגמת קליטה פתולוגית בקשרי לימפה נוספים כל הקשרים המתוארים, לא הדגימו קליטה פתולוגית בבדיקת פט קודמת. לא מודגמת קליטה פתולוגית בכבד בטחול ובאדרנלים. לא מודגמת קליטה פתולוגית בשלד הגרמי ולא במח העצם. לימפאדנופתיה במיצר בשערי הריאות ובמידה מועטה מתחת לסרעפת. האם מומלץ לי ללכת להתאשפז בבית חולים לצורך בדיקה או להמשיך יעוץ נוסף?

שלום, כדאי להגיע למרפאת ריאות, גם כדאי להתייעץ עם הרופא שמכיר את הרקע הרפואי שלך.

מנהל פורום מחלות ריאה