אסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/05/2023 | 10:42 | מאת: עז

שאלתי כמה פעמים פה אובחנתי באסתמה על בסיס נפחי הריאות רק זרימות תקינות אין צפצופים סטרוציה 100% משאפים לא עוזרים נסיתי הכל אין שיפור לקחתי זריקת דיפרוספן לא עזר אני משתעל כל הזמן עם קשיי נשימה צילום חזה תקין אני ביקשתי לעשות סיטי חזה האם זה מיותר ולא שווה את הסיכון של הקרינה? אני מרגיש אבוד כי אם זה אסתמה קשה המדדים ותפקוד הריאות היה מראה את זה ואם זה קלה אמור לשלוט עם משאפים . האם לעשות את הסיטי או להמשיך על בסיס שזה אסתמה . מה ממליץ

אני ממליץ לעשות את הסיטי כי עד כה הטיפול לא עזר וצריך לחפש גורמים נוספים.

מנהל פורום מחלות ריאה