שימוש ב Cpap/ bpap לחולה מיאסטמיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/04/2023 | 17:18 | מאת: שלום

חולה MG, לפני כחודשיים הייתי בטיפול נמרץ נשימתי בגלל קורונה קשה, טופלתי ב bpap שמאוד עזר לי, אני מטופל בחמצן ביתי בעיקר בלילה מכיון שהסטורציה יורדת בלילה ל90, ה cpap חונק אותי , קראתי שחולה מיאסטניה צריך bpap, בינתיים אני ממשיך עם החמצן בלילה, לא יודע מה לעשות.

שלום, כדאי להגיע להתאמת ביפאפ למכון ריאות שצתעסק בנושא. יש בבילינסון.

27/04/2023 | 08:09 | מאת: שלום

האם להמשיך בינתיים עם החמצן, אני כבר 3 חודשים רצוף עם חמצן בלילה במינון של 1.5 (במחולל הביתי), האם החמצן יכול להזיק לי?

שלום, אני מתרשם שהחמצן לא מזיק לך.

מנהל פורום מחלות ריאה