תינוק בן שנה (נאנח) לוקחת נשימות עמוקות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/02/2023 | 12:59 | מאת: אורין

היי צהריים טובים , הקטן שלי בן אוטוטו בן שנה וכבר מספר ימים כל כמה זמן פתאום לוקח נשימה עמוקה.. (נאנח)לקחתי אותו לרופאת ילדים שהקשיבה לריאות הסתכלה על האוזניים ועל הגרון ואמרה שיש לו קצת נזלת אחורית , אבל לא אמרה תשובה חד משמעית ממה זה נובע מציינת שהוא ישן ואוכל טוב ברוך ה ומשחק ופורק אנרגיות, אשמח לדעת ממה יכולה לנבוע הנשימות העמוקות? ואיזה בדיקות צריך לעשות כי אני ממש מודאגת

שלום, אני רופא ריאות של מבוגרים. נראה לי שרופאת הילדים לא התרשמה מבעיה משמעותית. יתכן שמדובר בוירוס או נטיה אלרגית קלה וזה יחלוף גם ללא טיפול.

מנהל פורום מחלות ריאה