אסתמה קשה.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/02/2023 | 13:27 | מאת: יעל

שלום, יש לי אסטמה קשה שמאטזנת עם סימביקורט 320 שתי שאיפות פעמיים ביום. עלי לעבור ניתוח דחוף במיניסקוס עקב ברך נעולה. אני מקווה שיתנו לי הרדמה אפידורלית ולא הרדמה מלאה. 'האם גמל הרדמה אפידורלית במידה ויש לי שלושה שבועות להתכונן כדאי לקחת פרדניזון כמה ימים או שבועות לפני? אולי בגלל הלחץ מהניתוח והכאבים שאחרי ולא רק הרדמה אפידורלית, צריך להיות יותר מכוסים מבחינת אסטמה?

שלום, אם האסתמה לא מאוזנת כדאי להיבדק לפני הניתוח ולקבל המלצות מדוייקות לגבי ההרדמה המומלצת והכנה עם פרדניזון שבהחלט יש לה מקום.

מנהל פורום מחלות ריאה