אבחנה שהתקבלה עקב ct כתף..ששברתי..מעבר אובחנתי כחולת סרטן השד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/01/2023 | 06:27 | מאת: מיה

לפי צילום ct כתף..התגלה לי איבחון שהינו, שינויים פיברוטים בריאות הצללות צנטרא לובולריות בצורת זכוכית מט שינויים.ברונכואקטטים , התמונה הקלינית מתאימה ךמחלה אינטרסנציאלית בריאות..כתוב להשלים הדמיה על ידי ct חזה ויעוץ.רופא ריאות..אני חליתי בסרטן השד.ועלי להיכנס לניתוח ב8 לפבואר. אני כל כך מפחדת..אפילו ידע את המחלקה.מה שכתוב בגוגל נראה כמשהו נוראי..רופאת המשפחה קודם נתנה לי הפניה לרופא ריאןת.שזה באפריל..מה באמת מסתתר מאחורי האיבחון..ואיך עלי להלנהל.?? אשמח לתשובה...

שלום, אם אין בעיית נשימה לא כדאי לדחות את הניתוח. צריך לעשות בדיקת תפקודי ריאות מלאים, בירור למחלות אוטואימוניות ובירור במרפאת ריאות. יש גם מצבים של מחלה קלה.

מנהל פורום מחלות ריאה