תוצאת צילום CT חזה עם חומר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/01/2023 | 18:45 | מאת: מאיר

תוצאת הבדיקת סיטי כדלהלן להלן תוצאות בדיקה טומוגרפית ממוחשבת של בית החזה : בוצעה סריקה רגילה וסריקה בחתכים דקים עם הזרקת חומר ניגוד תוך ורידי. מבוא בית החזה תקין. הקנה ודרכי האוויר הראשיות נראים תקינים. הLUL לוצנטי, עם ברונכוס מרכזי אטרטי המלא בפקק ריר בדמות GLOVE IN FINGER. תמונה דומה, סגמנטלית, נראית באונה השמאלית תחתונה. שאר שדות הריאה -שמורים. אין עדות ללימפאדנופתיה מדיאסטינילית ,הילרית או אקסילרית . מדורי הלב וכלי הדם הגדולים בגדר הנורמה. אין עדות לתפליט פלאורלי. אין עדות לתפליט פריקרדיאלי. ללא ממצא חריג ברקמות הרכות. לסיכום : BRONCHIALATRESIA בריאה השמאלית- כמפורט.

שלום, יש סימפון לא תקין מלא בליחה בריאה השמאלית. מומלץ להגיע עם הסיטי לבירור במרפאה ריאות.

29/01/2023 | 23:48 | מאת: מאיר

האם זה צריך להלחיץ אותי? האם ללכת רופא sos? מה יכוללהיות שזה?

לא מדאיג ואין דחיפות למרות שלא כדאי לדחות

מנהל פורום מחלות ריאה